A New Story for Storrie Street

Storrie Street, Paisley

Following a postal questionnaire to local residents, CLS carried out a site based participation event on this gap site to the rear of Paisley South HA tenemental backcourts. During the event residents were asked to select their preferred design solution for the area, from three CLS landscape architect design options. The chosen designs were finalised by CLS staff who also assisted the Association access funding for the project.

The work to build the new garden was implemented to a high quality by the Wise Group, who provided supervised training places to local unemployed individuals to complete the works. This work was done in close co-operation with Paisley HA staff and landscape architect staff from CLS to ensure quality of finish and employment and training outcomes and outputs.